Inici

Curs de Valencià Gratuït

Des de la Regidoria d'Educació, de l'Ajuntament d'Elx, s'obri el termini d'inscripció, fins al 12 de desembre, improrrogable, per a un curs de llengua valenciana, gratuït, per a pares i mares de la comunitat educativa. Per a més informació;

Veure circular

VISITA AL MUDIC 23 d'Octubre de 2018

Dimarts passat els nostres alumnes de 1er de l'ESO A i C van acudir al MUDIC en una visita organitzada pel Departament de Matemàtiques. Es tracta del museu Didàctic i Interactiu de Ciències de la Vega Baixa del Segura i és un museu dedicat a la ciència situat al campus de la seu dels Desemparats a la Universitat Miguel Hernández. En ell van poder realitzar diferents experiències relacionades amb àmbits de la ciència així com realitzar un taller de Criptografia Matemàtica. Esperem que gaudíssiu la visita fins a l'infinit i més enllà!

Veure Galeria de fotos

Escola de pares

Des de l'AMPA de l’I.E.S. La Foia d’Elx s'informa, que el 8 de novembre realitzarem la primera xarrada del programa família “joc de claus” impartit per tècnics de la “fundacion NORAY” el qual consta de 6 xarrades, en el saló d'actes de l’IES la Foia d’Elx i en col·laboració amb el centre, a les 20 hores.

Circular Escola de pares AMPA